diy-reizen-tips

3 Tips voor tijdens je vlucht

Posted on Posted in Blog, Tricks

Tips voor tijdens je vlucht

diy-reizen-1-tips
Lenzendoosje

Heb je te weinig ruimte om al je bagage mee te nemen? Of mag je simpelweg alleen maar handbagage mee en zit die al helemaal vol met al jou prullaria? Koop een paar lenzendoosjes en doe daar je crèmes en lotions in! Neemt bijna geen ruimte in en is superhandig.

diy-reizen-2-tips
Antilek flesje

Vind jij het ook altijd zo vervelend dat flesjes gaan lekken onderweg en je hele tas onder het plakkerige drinken zit dat je bij je had? Dat je al die kleine spulletjes in je tas één voor één weer met een tissue moet afdrogen en dat de tissue vervolgens blijft plakken op diezelfde spullen? Doe dan een plastic zakje om de opening van jou flesje en draai dan de dop er stevig op. Het plastic zakje zal voor een betere grip zorgen tussen je flesje en de dop zodat je flesje niet meer zal gaan lekken.

diy-reizen-3-tips
Oordopjes om een pasje

Altijd al last van die vervelende oordopjes die altijd in de war raken in je tas en als je dan eens muziek wilt luisteren je eerst een halfuur aan het prutsen bent om die kabeltjes uit elkaar te krijgen, als ze al niet kapot zijn gegaan door de vele knopen? Neem een oud pasje dat je niet meer gebruikt en wikkel je oordopjes om het pasje heen en je zal nooit meer last hebben van in de war geraakte oordopjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *