ministerie-voor-buitenlandse-zaken-vakantiebeurs

Buitenlandse Zaken voortaan 24/7 bereikbaar voor reizigers

Posted on Posted in Blog, Tips

Ministerie voor Buitenlandse Zaken

Het Ministerie voor Buitenlandse Zaken is vanaf dinsdag 12 januari 24 uur per dag bereikbaar voor reizigers vanuit het buitenland. Zij kunnen hier terecht voor tips en hulpvragen als zij tijdens hun reis op problemen stuiten.

Voor die reizigers wordt vanaf dinsdag 12 januari een nieuw centraal nummer in het leven geroepen. Daarnaast kunnen mensen ook op elk moment contact opnemen via e-mail en Twitter. Het ministerie denkt dat het contactcentrum ongeveer drieduizend reizigers per dag kan gaan helpen met het nieuwe telefoonnummer.

Vakantiebeursministerie-voor-buitenlandse-zaken-vakantiebeurs

Het vernieuwde contactcentrum zal worden geopend tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht. Die wordt gehouden van 13 tot en met 17 januari 2016. Hier zal reisspecialist Floortje Dessing het allereerste telefoontje plegen naar minister Bert Koenders. Dan wordt het telefoonnummer tevens bekendgemaakt.

Het ministerie heeft het nieuwe telefoonnummer in het leven geroepen omdat volgens het ministerie mensen steeds verder en avontuurlijker reizen. Daarom wil het ministerie die reizigers op elk moment van de dag bij kunnen staan met hun tips en hulpvragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *