onbewoond-eiland-papagaaiduiker

Onbewoond eiland gewonnen door Haagse man!

Posted on Posted in Blog, Weetjes

Onbewoond-eiland-gewonnen

Onbewoond eiland gewonnen door Haagse man!

Een 40-jarige man uit Den Haag is dé trotse eigenaar geworden van een eigen onbewoond eiland. De geluksvogel won het onbewoond eiland, genaamd Raspberry Island, toen hij deelnam aan een prijsvraag van een bekend elektronica-concern uit Nederland. Dit elektronica-concern heeft jaarlijks eenmalig een superstunt. Dit verschilt elk jaar en dit jaar was het dus een verloting. Waar je dus een echt onbewoond eiland kon winnen! Het onbewoond eiland ligt voor de Canadese kust en is ongeveer tussen de 50.000 en 60.000 euro waard.

Raspberry Island

Tijdens een jaarlijkse winkelfestijn-actie van het concern werden er onder andere eilanden bij New York en een tropisch eiland vol palmbomen en witte stranden in de Caraïben in de aanbieding gezet en te koop aangeboden. Maar wie er dus niet voor wilde betalen kon ook een echt onbewoond eiland winnen. Dit eiland wordt Raspberry Island genoemd en ligt voor de kust van het wonderlijke Nova Scotia in de Golf van Alaska. Het klimaat kan worden vergeleken met dat van Schotland. Er zijn bijvoorbeeld de mooie papegaaiduikers te bewonderen.

onbewoond-eiland-raspberry-island

Vakantie

In eerste instantie was de gelukkige winnaar een beetje beduusd toen hij hoorde dat hij het onbewoond eiland had gewonnen, maar inmiddels is hij een dolgelukkige winnaar. “Nu krijgen onze vakantieplannen om een eventueel vakantiehuis in Finland te kopen of ergens anders in Europa een totaal andere wending, denk ik”, zei de trotse winnaar.

 

De overige onbewoonde eilanden waar wel voor betaald moesten worden werden niet met open armen ontvangen. Er waren weinig klanten die naast hun elektronicaproduct ook belang hadden bij één van de eilanden. Er is dan verder ook niet één onbewoond eiland verkocht namelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *